domic.hr

Domić d.o.o.

Trgovina rezervnim dijelovima za šumske traktore i oprema za šumarstvo

Naša priča.

Domić d.o.o. je tvrtka koja se specijalizirala za prodaju originalnih i zamjenskih dijelova za traktore u šumarstvu, a proizašla je iz obiteljskog obrta koji se bavi šumarstvom. Naša obiteljska tradicija u šumarstvu datira još iz prošlog stoljeća, a prodajom dijelova za traktore bavimo se od 1998. godine.

Naša tvrtka, koja danas zapošljava pet prodajnih savjetnika, posluje već pet godina, odnosno od 2016. godine kao d.o.o. Osim širokog asortimana originalnih i zamjenskih dijelova za traktore u šumarstvu, našim klijentima nudimo vrhunsku uslugu i podršku u odabiru najboljih dijelova za njihove potrebe.

Naši prodajni savjetnici su iskusni u području šumarstva, te uvijek stoje na raspolaganju za sva pitanja i savjete. Također, pružamo brzu dostavu dijelova, što je posebno važno za naše klijente koji ovise o svojim traktorima u svom poslovanju.

Kako se bavimo prodajom dijelova za traktore u šumarstvu, vjerujemo da je ključ uspjeha kvalitetan proizvod i usluga. Zato radimo samo s najboljim proizvođačima, koji se ističu svojom kvalitetom i pouzdanošću. Također, uvijek pratimo najnovije trendove i inovacije u našem sektoru kako bi naši klijenti imali pristup najboljim proizvodima na tržištu.

Kao obiteljska tvrtka, vrlo nam je važno da naši klijenti osjete da su dio naše zajednice. Zbog toga smo posvećeni pružanju vrhunske usluge, uz konkurentne cijene i brzu dostavu, koja će zadovoljiti njihove potrebe i zahtjeve. Na kraju krajeva, naša tvrtka nije samo poslovna organizacija, već i dio zajednice koja se brine o svojim klijentima.

Kontakti

Radno vrijeme

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kako Vam možemo pomoći?